Легінси в стилі street casual: особливості формування образу.

леггінсиЛегінси в стилі street casual: особливості формування образу.

Стиль вуличної повсякденності, також відомий, як поєднання ділового і вуличного образу, сьогодні в тренді жіночої моди. Складність лише в тому, що street casual (а саме така його офіційна назва) нерідко плутають зі street style – версія вуличного одягу (для прогулянок з друзями, походів в магазин, на навчання і т.д.). Різниця між цими напрямами є: в першому варіанті є деякі обмеження, в другому їх практично немає.

Правда, є одна деталь в жіночому гардеробі, яка прекрасно підійде до обох варіантів – і casual і style. Це легінси, купити які можна і для формування нарядного образу, і для вуличного стилю, і для ділового, а також для спортивного. Причому самі лосіни (а саме так вони називалися спочатку) в різних ситуаціях навіть змінювати не обов’язково: досить підібрати до них правильний верх. Тут, правда, і починаються перші труднощі. З чим, краще носити такі легінси прихильницям street casual?
Відповідь на це непросте питання теж не однозначна. Тут потрібно розглянути і якість самих легінсів, і тип фігури їх власниці, і, власне, сам привід їх одягання. І робити це краще по порядку, відштовхуючись від основних правил підбору лосін:

1. У street casual жіночі легінси найкраще поєднувати зі спідницями і сукнями (в тому числі, і светрами-сукнями). Шорти з легінсами потрібно комбінувати дуже акуратно: моделі шортів до колін, наприклад, виглядають з лосінами досить безглуздо, як і легінси до коліна з короткими шортами. Сукні чи блузи з поясом і лосіни вважаються оптимальною комбінацією. Але, знову ж таки, довжина лосін і верху повинна поєднуватися візуально.

2. Матеріал легінсів тут теж грає свою роль. Наприклад, мереживні моделі – найскладніші в плані ефектної комбінації. Деякі модельєри навіть наполягають, що в street casual їм не місце в силу специфіки їх вигляду. А ось бавовняні, до слова, легінси – прекрасний варіант для ділової леді, якій не хочеться переодягатися по кілька разів на день, щоб і на роботі справити враження, і в супермаркет за вечерею збігати, і улюблену собаку вигуляти.

3. Малюнок, колір і щільність лосін – ще один значимий фактор. Зокрема, вдень краще не використовувати тонкі легінси під шкіру або яскраві моделі. Тут куди краще виглядатимуть вироби з рельєфним малюнком спокійних тонів. А ось яскраві версії, які можна одягнути ввечері – на вихід. Правило тут просте: чим щільніша річ, тим більше по-діловому і стримано вона буде виглядати. Наявність рельєфного малюнка у такої моделі зробить її ще й цікавою та оригінальною. А її власницю, ясна річ, такі легінси зроблять по-справжньому чарівною.

Залишається тільки підібрати відповідний верх: і по щільності, і за кольором, і, що особливо важливо, по довжині.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.